Velkommen til Bibliotekattens Bøger

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14908949/?claim=f673tt2y8md”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Mit navn er Kathrine Pachniuk, jeg er uddannet cand.scient.bibl. fra Biblioteksskolen/det Informationsvidenskabelig Akademi, Øst og jeg skrev speciale om sociale medier og ungdomskultur, nærmere specifikt fællesskaber via hashtags, SoMe mobning og “det almindelige menneske som idol”. Groft sagt. Jeg vil ikke pine jer med alle 75 sider 😉

Det var ikke min plan at blive bogblogger, men jo mere jeg læser, jo mere får jeg lyst til at råbe de fantastiske bøger fra hustagene – så det her er mit hustag nu. Jeg ville også bare få klager, hvis jeg stillede mig op på mit eget 😉

Xoxo,

Kathrine

 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14908949/?claim=f673tt2y8md”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s