Vi var Løgnere

For en tre måneders tid siden sendte Høst & Søn mig en lille overraskelse (som i jeg ikke vidste den ville komme). Det var bogen Vi var løgnere af E. Lockhart og modsat alle andre (åbenbart) havde jeg ikke hørt om den.

Og det endte med at være en af de bedste YA bøger, jeg har læst i år. Men man kan ikke rigtig skrive om den. For ikke at afsløre noget. Jeg sendte fluks min kopi til min (lige om lidt) 20-årige lillesøster i Nordjylland. Hun var lige blevet student, og jeg kunne slet ikke vente med at dele denne helt fantastiske bog med hende. Og hun elskede den også.

vi var løgnere, e lockhart, boganmeldelse, høst og søn,

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431


Når jeg nu skriver dette så længe efter jeg læste bogen, så skyldes det, at hvis du ikke har læst den endnu og måske ikke er sådan en, der køber bøger, så er de ankommet til bibliotekerne nu og kan lånes der 🙂 Det anbefaler jeg stærkt, man gør. Den er helt vildt god, og den skal læses om sommeren. Det er den perfekte august bog. (Faktisk så overvejer jeg at købe en ny udgave til mig selv 😉 Jeg er nok nødt til at have den i min reol)

Xoxo,

Kathrine

 

2 Comments

  1. Den er SÅ god! Jeg er desværre end af de uheldige, der regnede plottet ud ret tidligt og derfor var der ikke rigtigt nogle overraskelser og wow-effekten var minimal.

    Jeg er dog fuldt ud enig i, at det er en bog man skal have så lidt kendskab som muligt til! Endda bagsideteksten siger for meget, hvis du spørger mig. 🙂

    Like

    1. Hahah, jeg ved heller ikke om jeg bare er langsom eller om det var fordi jeg vitterlig intet havde hørt om den 😀 Jeg så det ikke komme, selvom der var flere ting, jeg syntes var lidt pudsige gennem bogen. Men hey, hvad ved jeg om hvordan rige mennesker opfører sig 😉

      Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s