Velkommen tilbage til Helvede

Af og til får man nogle uventede blogger perks ved at være ret god til det der Internet – som fx en brunch med Kenneth freaking Bøgh Andersen.

Og en goodie bag med den nye bog i Djævlekrig-serien c/o Høst & Søn (og tak for det, nu er jeg jo nødt til at købe de 4 første hahah 😉 ) – Den Faldne Engel (kan også lånes på biblioteket , men der er nok forståeligt nok ventetid)

Og lad mig bare afsløre….den er heeelt vildt god. For at citere mig selv på Goodreads:

Oh. My. God. Devil. Whoever. Den Store Djævlekrig er blevet voksen. Den er mørk, dyster, ond og kompliceret. Men stadig sjov. Og velskrevet. Den er klart min yndlingsbog i serien. Holy crap.

Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet. Men den er bedre end de andre. Ikke at de er dårlige, men de er til et yngre publikum. Og det giver jo mening, eftersom de der læste det (troede vi) sidste bind for 5 år siden, nu er 5 år ældre.

Jeg anbefaler den på det kraftigste! Til alle – også voksne. Den stiller interessante spørgsmål, den er velskrevet, den er awesome! Læs den.

Xoxo,

Kathrine

 

6 thoughts on “Velkommen tilbage til Helvede

  1. Det var en rigtig hyggelig dag! 😀
    Jeg er desværre slet ikke nået at blive færdig med nummer fire endnu, så jeg er spændt på at se hvordan serien håndterer at blive mere dyster og “voksen” 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s