Bogbloggere – a force to be reckoned with (BogForum-arrangement)

Vi er legion – os der skriver om bøger (okay, tager billeder af bøger – så meget blogger jeg heller ikke), men altså mener noget, og vores budskaber og anbefalinger kommer ud til folk – folk som BogForums kommunikation måske ikke kommer ud til. Og alle ved jo, at vi er til salg for gratis bøger og mad 😉 så det krævede blot et fancy arrangement på Bella Sky med vin, mad og forfattere at få en flok af os til at dukke op.

IMG_8516 IMG_8521 IMG_8522 IMG_8528 IMG_8529

Forfatterne var Ole Tornbjerg fra Politikens Forlag (Aktuel med Drengen fra Godhavn), Rune Skyum-Nielsen (nææsten aktuel med en biografi om Ejersbo – udkommer 2016 – måske marts, sikkert april) og *squeals* Dennis Jürgensen fra Tellerup (aktuel med Dansende Røde Bjørne). Jojo, jeg var da nok kommet alligevel, men det var et KÆMPE plus at Dennis kom (jep, fornavn, vi er like this nu *viser den der finger-ting*). Jeg har været fan siden jeg var 10 år gammel (21 år *host*).

Og der er jo det sjove ved at høre forfattere fortælle om bøger, at de lyder jo vildt spændende…selvom det ikke lige er den slags man normalt læser. (Og clever move i øvrigt at invitere en børnebibliotekar – der mangler børnefamilier på BogForum – det er dem, jeg taler med) Og jeg glæder mig til at læse Drengen fra Godhavn nu. Hvem ved, måske læser jeg endda en biografi for første gang, når Ejersbo-bogen udkommer.

Da jeg mødte Dennis på BogForum sidste år var jeg lidt for starstruck og vrøvlende til at sige noget fornuftigt, men her hjalp to glas vin mig til at samle modet til rent faktisk at tale med ham – om højdeskræk (Sky Bar er ret højt oppe), slasher beskrivelser af mord i bøger og om at han nok ikke går tilbage til at skrive børne-ungdomslitteratur *sobs uncontrollably* Og næste år når tre’eren i Roland Triel (bonus info: navnet er fra Stephen Kings Det Mørke Tårn og en triel er en sjælden vadefugl) kommer kan det være jeg er modig til at bede om et bede med ham 🙂

…de andre forfattere var sikkert også flinke…men ærlig talt var Dennis højdepunktet for mig.

IMG_8539

Jeg synes, det er fantastisk at BogForum anerkender os som en vigtig indflydelse – både fordi det er awesome at blive inviteret med til den slags arrangementer, men også fordi det er rigtigt. Vi kommer ud til nogle andre end den gængse kommunikation fra både forlag og arrangementer som Bogforum. Og der er nok flere som synes det er sjovt at høre forfattere tale om bøger, købe bøger og bare vandre rundt omringet af bøger, men som ikke tager til BogForum – og det er da en skam.

Jeg vil anbefale det i hvert fald. Forfatterarrangementer generelt i virkeligheden. Det giver en anden oplevelse af at læse en bog. Jeg ser frem til at møde Lene Kaaberbøl (endnu en barndomshelt(inde)) og Caitlin Moran. Og Teri Terry! Og Nanna Foss naturligvis – og få købt Geminiderne. Og forhåbentlig få signeret en bog eller to også 🙂 Jeg får altid lyst til at låne en stak biblioteksbøger af forfatterne også og få dem signeret, fordi jeg tænker det ville være en sjov overraskelse for læseren – men jeg har endnu ikke gjort det – delvist fordi jeg altid har en del at slæbe på i forvejen, men stjæl endelig ideen, hvis du vil! 🙂

Og husk en stak ungdomsbøger til Læs for Livet!

Ses vi?

Xoxo,

Kathrine

6 thoughts on “Bogbloggere – a force to be reckoned with (BogForum-arrangement)

  1. Ja! Så fint arrangement – og som sagt så hyggeligt at møde dig – og så rigtigt at we are legion! 😉 Jeg skal helt klart se Karoline Stjernfelt, der signerer den nye graphic novel ”I morgen bliver bedre” om Christian d. 7., Caroline Mathilde og Struensee – det er man næsten nødt til som historiker haha 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s