Vi er ikke os selv

Jeg var lidt skeptisk overfor denne her – jeg deltog halvhjertet i en konkurrence uden at tro jeg ville vinde – men hey, det gjorde jeg 🙂

Den er ret tyk, og vi ved jo vist godt at voksenbøger ikke liige er mig, men den her var faktisk underholdende.

Grund nr. 1: Den er ikke langtrukken – tværtimod. Over få sider får vi dækket år. Men det er stadig ikke sjusket eller går for hurtigt.

Grund nr. 2: Jeg synes, den er fremragende skrevet.

Grund nr. 3: Jeg kan virkelig godt sætte mig i Eileens sted. Jeg kender godt det der med at man hele tiden sætter nye mål for sig selv – Hvis bare det her sker, så bliver jeg lykkelig. Og når det er opnået og man stadig ikke er det, sætter man et nyt: Hvis bare det her sker, så

IMG_8625

Den handler om aldrig helt at få det, man troede man ville få da man var barn, om at blive skuffet, om at få tingene til at fungere, om livet generelt. Om at livet ikke er perfekt, men stadig pretty damn good – det meste af tiden. Om kærlighed, sorg, tab og den modbydelige sygdom, der er Alzheimers. Jeg kan ikke forestille mig en værre skæbne end at miste den man elsker på den måde. Så fuldstændigt og så nådesløst. At se et intelligent menneske, man elsker reduceret til et infantilt væsen, der savler og skider i bukserne.

Den er hård og til tider ubehagelig, men også varm og tilgivende. Vi er kun mennesker – og måske er vi lige præcis os selv – fulde af fejl og mangler. Og det er okay.

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

One thought on “Vi er ikke os selv

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s