#BogForum15

Jeg elsker BogForum. Der er bøger, man kan få skrevet i dem (af forfatterene), man kan købe dem (bøgerne, ikke forfatterene) og man kan møde mennesker, man ellers primært møder på Internettet.

Fredag

Dennis Jürgensen – jeg vil stalke dig til jeg dør – eller du gør. (….Det var ikke en trussel…Jeg tier stille nu.)

IMG_8672 - Kopi

Lene Kaaberbøl holdt 40-års jubilæum hos Alvilda

IMG_8677

Jeg fik signeret min Skammer-bog. Det sjove er at mange af mine gamle yndlingsforfatteres bøger har jeg først fået som voksen, fordi jeg bare genlånte dem en milliard gange på biblioteket. 

IMG_8679

Og jeg mødte Nanna Foss – som er über cool. Og pæn. Og et halvt år yngre end mig. Feeling unaccomplished yet? *host*

IMG_8681

Der findes ikke en sci fi bog, jeg ikke ville købe, hvis jeg havde uanede mængder penge. Det har jeg desværre på ingen måde, så det blev ikke til noget fra Science Fiction Cirklen i år.

IMG_8682

Blurry pause hos BogForum Comics

Lørdag

Lørdag var brutal – både fordi jeg var der alene – hvilket gjorde ventetiden mellem de ting man gerne ville se lidt lang, og fordi der var voldsomt crowded. Jeg er ikke god til store menneskemængder og jeg gav op kl. 16 – delvist også fordi jeg var ved at dø af sult og alle spisestederne havde enten udsolgt eller meget lang kø. Jeg er ikke tilbøjelig til at stå i kø i 30 min for at få en halvkedelig sandwich til 57,-

IMG_8692

Oplæg om at skrive bøger af @skrivekrampe

IMG_8695

Pause mens jeg ventede på John Kenn Mortensen (og Anders Lund Madsen, men jeg var for Johns skyld)

IMG_8703

Jeg. Elsker. Teri Terry! Indrømmet, jeg lånte mest hendes første bog Slettet, fordi det 1) var sci fi og 2) jeg ville lave et bookface, men wow, den blæste mig helt omkuld. Jeg elskede den! Jeg ville egentlig have ventet med at købe Mind Games, men når nu hun kom på BogForum var jeg jo næsten nødt til det….

IMG_8705

Jeg har aldrig læst Coelho, men jeg har længe gerne ville læse Veronica beslutter at dø, og 3 bøger til 100,- hos Bazar? Hvordan kan man lade være? Skybrud har jeg også gerne ville læse længe og nu havde jeg chance for at købe den og støtte HUF. Og få den signeret af Nanna Foss… Så igen. How could I not?

Søndag – zzzz

Jeg sov over mig og missede Caitlin Moran. Lørdag droppede jeg Moran så jeg kunne være i god tid til Teri Terry. Stupid stupid stupid! Oh well…hun kommer vel til Danmark igen… *cries*

Jeg brugte søndag på nogle faglige oplæg om at formidle nørdet stof, lidt feminisme og Kenneth Bøgh Andersen. Jeg var helt smadret bagefter – hvilket store mængder gin lørdag aften muuligvis havde noget at gøre med – men jeg gav fortabt efter at have købt Julemandens Død og fået både den og min Djævelens Lærling signeret. Alt i alt blev det til en del møder, 12 bøger, en goodie bag fra Arnold Busck (mange tak 🙂 )og en rigtig god oplevelse! Og det er selvfølgelig selvskrevet, at jeg skal afsted igen næste år.

Xoxo,

Kathrine

5 thoughts on “#BogForum15

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s