Julemandens død – Blodige jul, frygtelig jul…

…nisser dør, hvis de ikke kryber i skjul ( – jeg håber, du nynnede det til melodien på Glade Jul; det var i hvert fald meningen 🙂 )

Jeg håber, alle har haft en rigtig modbydelig æh…god jul!

Jeg kan sådan set godt lide jul…men jeg kan bedre lide blod og død. Derfor vil det måske overraske, at jeg ikke har læst Julemandens Død før i år. Og jeg glemte fuldstændig, at jeg købte den på Bogforum i år indtil d. 14. eller 15. december. Så jeg måtte læse en del op, men det ødelagde nu ikke noget for mig. Ligesom at 1 kapitel om dagen derefter faktisk også var okay, selvom jeg sjældent er længe om at læse en bog, og jeg faktisk rigtig gerne ville vide, hvordan den endte!

Jeg kunne selvfølgelig have snydt…men jeg ville helst ikke på Julemandens naughty liste. Eller værre…Krampus’s.

julemandens død, kenneth bøgh andersen, julemandens død anmeldelse, bog anmeldelse, bogblogger,

Julemandens Død kan læses fra 1o til 99 år – synes jeg. Noget af det der konstant overrasker mig ved Kenneth er (yes, vi er på fornavn. Eller jeg er i hvert fald 😉 ), hvor blodig han kan være. Altså, korsfæstede nisser? Sne så sølet ind i blod, at det er rød sjap? Kinesisk vandtortur? Be still, my beating bloody heart! Den kan også læses højt, men visse dele egner sig mindre godt til højtlæsning – vil jeg sige. Uden at afsløre for meget, så er der et helt kapitel hvor der kun et ord pr side (den dag var ret hurtigt læst) – ligesom nogle afsnit bare fungerer bedst på skrift. Men altså alt er muligt for den som bærer viljen i sit julehjerte, så man skal altså ikke tage mit ord for gospel – læs den endelig højt! Der er noget med nogle forældre, der får skåret halsen over og slået ihjel med hammer og de førnævnte korsfæstede nisser og den slags, så måske ikke for alt for små børn eller sarte sjæle? Eller børn, der kan få gode ideer… Pjat, dine børn ville naturligvis aldrig slå dig ihjel. Men det troede forældrene i Julemandens Død selvfølgelig heller ikke….

Næste år bør Julemandens Død være en selvskrevet julekalender til børn og blodige sjæle ❤

Scary Xmas,

Kathrine

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s