Indvielsen – The Secret Circle

Jeg var ikke helt overbevist om, at den her bog ville være helt vildt god – jeg forventede nok en let, lidt klichefyldt heksebog – men jeg fik en virkelig awesome heksebog! Faktisk blev min nysgerrighed vakt af at nogen har neglet vores bibliotekseksemplar. Det var før min tid og der blev kun købt et enkelt eksemplar. Tsk. Af L.J. Smith? Amatører… 😉

Men en bog så god at den første låner ikke ville aflevere den igen? (Eller blev så forarget over hvor dårlig den var, at den røg ud af vinduet…nå det tænker vi ikke videre over 😉 ); den måtte i hvert fald læses.

Nå men altså. Karaktererne er måske lidt clichefyldte, den gode er lys, den onde mørk – vores hovedperson er genert og akavet og føler hun ser helt almindelig og kedelig ud i forhold til Klubben. Og er en heks uden at vide det (det er ikke en spoiler; vi ved det godt lidt fra starten), men den er så velfortalt og velopbygget, at klicheerne er ligemeget. Det er ikke en indviklet handling eller fordi den er vildt innovativ, men den er bare virkelig godt fortalt! Den er spændende, sjov, afslører ikke det hele med det samme og så mindede den mig lidt om den der teenage-heksefilm med Neve Campbell.

Tellerup, The secret circle, L.J. Smith, Indvielsen,

Indvielsen c/o Tellerup

Den er superspændende og lad mig bare indrømme, at jeg fik tårer i øjnene et sted eller to. Og så mega cliffhanger! Næste bind nu tak! Både to’eren og tre’eren ligger i min indkøbskurv, men jeg har lidt mange andre bøger jeg skal have læst, så jeg burde virkelig ikke……… De går jo nok ingen steder lige med det første.

 


Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

De unges ord

Nena Skov

Bookeater.dk

Lidt spoilery del!

Jeg var helt vild med stemningen i starten, at man ikke rigtig vidste, hvor den skulle hen. Og at heksene er ‘venner’ – i hvert fald én gruppe, fremfor de gode mod de onde. Det gør det meget mere komplekst. Jeg kan nemlig ikke rigtig hade Faye, selvom hun er en bully. Hun har lag. Som et løg. Med smukt sort hår godt nok.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s