Høst & søn, Høst og søn, Muren omkring os, Nova Ren Suma, bøger du vil dele med andre,

Muren omkring os

Orange is the new black swan, er blurpen på denne bog, og begge dele var jo meget underholdende, men en lidt sær blanding måske? Jep. Det er det også. Og under normale omstændigheder ville jeg måske umiddelbart have skippet den her…men noget ved forfatterens navn virkede bekendt…og ja! Hun har nemlig skrevet en novelle til Slasher Girls & Monster Boys, som er en fantastisk gyser-antologi (og jeg glæder mig helt vildt til at læse den igen til Halloween). Hendes novelle åbner ballet (eh, fordi det er samme ord som ballet dansen, clever!) og var så creepy og velskrevet, at jeg måtte læse denne her.

Høst & søn, Høst og søn, Muren omkring os, Nova Ren Suma, bøger du vil dele med andre,

Muren omkring os c/o Høst & Søn

Jeg var faktisk pænt forvirret i starten af bogen – og egentlig også lidt til sidst. Det er ikke fordi man ikke godt kan regne det store perspektiv ud (og det gør ikke noget), men alle brikkerne skal lige falde på plads, og sammenhængen hænge sammen.

Jeg kunne virkelig godt lide den her historie, og jeg er stadig fan af Nova og hendes sære hjerne! Uhyggen, det mystiske, langsomt at få opklaret præcis hvad der skete. Det virkelige aspekt af uretfærdigheden i behandlingen af fanger, og hvad de ender i ungdomsfængsel for. Hvor meget rehabilitering er en joke i det system. Og hvordan refærdighed kan være mange ting. En rigtig, rigtig god creepy historie.


Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Litteratursiden

Bookeater.dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s