#megaawesomeblogiversarygiveaway

En ikke-nærmere-defineret-dag her i starten af juli fylder Bibliotekattens Bøger 1 år! Hurra! Den har ligget 3 forskellige steder, men navnet og posterne er fulgt med hvert sted, så det tæller stadig 😉

Sammen med Tellerup har jeg lavet en #megaawesomeblogiversarygiveaway – catchy titel, ikke?

 

Smut ind på Bibliotekattens Bøger på Facebook, like os og vær med 😀 (eller klik her)

Du kan vinde disse bøger:

Spektrum bind 1 og 2

House of Comarré bind 1-3

Ready Player One

Soulless bind 1

Dæmonen i hælene

Konkurrencen er sponsoreret af Tellerup. Thanks, guys *vinker* Husk at tagge dem på dit IG-billede, hvis du vinder 😉

Vinderen af de 8! bøger trækkes helt tilfældigt og om du beholder det hele selv eller deler med en ven, lillebror eller farmor er op til dig 😉 (farmor vil elske House of Comarré).

Xoxo,

Kathrine

Krav til dig for at du kan være med:

Hav en dansk adresse, jeg kan sende bøgerne til. That’s it.

 

51 thoughts on “#megaawesomeblogiversarygiveaway

 1. Stort tillykke! Hvor er det sejt 🙂 Det første år var, for mig, det vildeste!

  Min yndlingsbog er i øjeblikket Mig før dig af Jojo Moyes, og den har faktisk været det i et stykke tid efterhånden. Men for et halvt års tid siden begyndte jeg at blive glad for fantasy, som jeg ellers aldrig har læst før – og jeg kan godt mærke, at jeg bliver mere og mere glad for den genre 🙂

  Like

 2. Stort tillykke med det 🎈🎉🎂 jeg har mere end en ynglings bog har Alice i encentyrland, spis bed elsk & dræb ikke en sangfugl. ☺️📚❤️

  Like

 3. Hold da op tillykke!! Min yndlingsbog er og vil altid være Harry Potter! 🙂 min yndslingsbog i år er dog s court of mist and fury den var bare super god.

  Like

 4. Hurra 🎉🌹💃 Tillykke med det 🎉🌹💃

  Min yndlingsbog for tiden er – hvilken skal jeg vælge – jo “En fortælling hvoraf man får et smukt andigt” af Jørn Riel

  Like

   1. Ja det er det. Den er den del af serien “Mine fædres hus”, som alle er herlige bøger 😊

    Like

 5. Stort tillykke! 😀

  Hmm, det er jo svært at vælge én. Men hvis jeg skal, må det være Darkfever af Karen Marie Moning. Jeg ELSKER den bog (Og hele serien), jeg kan slet ikke udtrykke det nok.

  Jeg er dog også forfærdelig glad for Jennifer L. Armentrouts bøger 😀 ❤ Specielt Lux serien

  Like

 6. Tillykke med 1 års dagen så!🎉

  Jeg er ikke særlig god til at vælge en ynglings bog da alle bøger er så forskellige at jeg ikke kan sætte dem op imod hinanden… Men jeg tænker at man nok skal give et svar… Så… Det må være Hvor regnbuer ender af Cecelia Ahern 😊

  Like

 7. Stort tillykke med jubilæet! Starten af juli er et god tidspunkt at fejre ting på, jeg kan fejre min fødselsdag i morgen. 😉 Med hensyn til yndlingsforfatter, så må det være J. K. Rowling. Elsker at hun fortsætter med at livagtiggøre Harry Potter og alle de andre fra den magiske verden. Ikke kun gennem film, bøger og skuespil, men at hun også på twitter skriver en masse baggrundsstof og facts fra efter den sidste bog. 😀

  Ps. må jeg lige nævne, at jeg elsker at følge dig og dine posts (og dine kjoler!!!).

  Like

 8. Et stort tillykke med fødselsdagen rundt om i Blogland .. Skøn konkurrence .. !! Min yndlingsbog – det ved jeg ikke – men jeg ved, at den den bog jeg længes allermest efter at læse, er Spektrum 3 … derfor står nr. 1 + 2 allerede på reolen, men de andre bøger i din konkurrence ville være smukke ved siden af 😀 😀

  Like

 9. Stort tillykke med jubilæet! Starten af juli er et godt tidspunkt at fejre ting på, jeg kan fejre min fødselsdag i morgen. 😉 Min yndlingsforfatter må være J. K. Rowling. Jeg elsker hendes magiske verden, og at hun fortsætter med at livagtiggøre den ikke kun gennem bøger, skuespil og film, men at hun på twitter poster en masse facts om verdenen, karakterene og deres liv efterfølgende. 😀

  Ps. må jeg lige nævne, at jeg elsker at følge dig og dine bøger (og kjoler!!!)

  Like

  1. Ææh, før kunne jeg ikke se min kommentar, så har lige kæmpet for at genskabe den, og opdager så, at den alligevel er kommet op. :/ Typisk Haha

   Like

 10. Stort tillykke med Bibliotekattens Bøgers første år 🙂 At vælge en yndlingsbog er lidt det samme som at skulle vælge en favorit mellem sine børn,altså lettere umuligt 😉 Skal jeg give et bud på det,så vælger jeg den allerførste bog jeg kunne forlæns,baglæns og midtfra,den som startede min entusiasme for bøger for over tre årtier siden,nemlig Otto er et næsehorn af Ole Lund Kirkegaard.. (y) Krydser arme,ben og sender en bøn til bog Gudinden 😉

  Like

 11. Tillykke og tak for mange gode anbefalinger (det er dyrt at “kende” dig 🙂 )
  Blandt mine favoritter i reolen er The Eyre Affair af Jasper Fforde og Rainbow Rowells Carry On.

  Like

   1. Jeg læser normalt heller ikke kærlighedshistorier, men så fandt jeg serien på tilbud, og gud hvor er den god;))

    Like

 12. Puha, jeg har jo SÅ mange yndlingsbøger.. Hmm, én af dem der står på toppen af listen må være “Throne of Glass” af queen Sarah J Maas. 😍 Eeeelsker den.

  Like

   1. Samme her! Har forudbestilt den i signeret paperback udgave 😱 Skal naturligvis også have den i hardback. Tror jeg er nødt til at have hele serien i paperback nu.. Ups.

    Like

 13. Stort tillykke og god læsning fremover ( håber der kommer en anmeldelse af P. C. Cast’s bog når den udkommer, elsker hendes bøger) Er ret ny her i blogverdenen så glæder mig til at følge dig på din bogfærd og tak til Tellerup skal der da også lyde

  Like

 14. Tillykke med blogiversary! 😀
  Min yndlingsbog (bøger!) og -forfatter vil nok altid være Harry Potter og J. K. Rowling, hvor uoriginalt det end er at sige 🙂

  Like

 15. Aner ikke om jeg har gjort det rigtig nu.
  Håber 😉

  Jeg tror min bog kærlighed går til skrammernes datter.. Det er nok ikke de bedste skrevet bøger men de betyder meget for mig.. Det var første bog serie jeg opdagede for mange mange år siden. Og jeg læste dem igen og igen 🙂

  Liked by 1 person

 16. Tillykke med det første år.
  Min yndlingsbog i øjeblikket er Ravnens hvisken, som jeg fik som anmelder eksemplar. Fantastisk bog.

  Like

 17. Tillykke med bloggens fødselsdag.
  Min absolutte yndlingsbog er egentlig ikke en bog, men en trilogi, nemlig Ringenes Herre af J.R.R. Tolkien, skarpt forfulgt af Hobbitten, som var den bog der grundlagde min kærlighed til fantasygenren.

  Liked by 1 person

 18. Nice konkurrence ! Og tillykke med et år ! 😱 uuuh har en nyligt udklækket bogorm i form a min 10 årige lillebror der ville elske at få fingrene i nogle flere bøger!
  God sommerferie!!

  Liked by 1 person

 19. Tillykke 😀 Man kan aldrig få for mange bøger, men efter at have købt en samlet udgave af Harry potter bøgerne som står meget højt på min ynglings liste, er bogbudgettet langt overskredet for et stykke tid :/

  Liked by 1 person

 20. Tillykke med 1 års fødselsdagen 🙂 Elsker din blog, det er super fedt med inspiration til nye bøger 🙂
  Jeg kan ikke nævne hverken en yndlingsbog eller forfatter – da jeg har vildt mange 😉 Lige nu læser vores ældste datter Dødens Instrumenter, dem er jeg vild med – men det er jeg også med Black Dagger Brotherhood, Harry Potter mf. + Krimier af alle slags – og jeg kunne blive ved.

  Liked by 1 person

 21. Hiphiphurraogmegatillykke…. Elsker lange ord.. Skøn præmie der er bikset sammen, kaster alle lodder i hatten og hepper på kaninen😊

  Liked by 1 person

 22. Tillykke med det!
  – Men min ynglings bog er Cassandra Clares City of Heavenly Fire eller må det være J. R. Wards Black Dagger Brotherhood. Det er svært at vælge mellem de to, da de begge er fantastiske bøger.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s