The Summer Lovin´Book Tag – mens jeg er på ferie…

Edit! Det var Karina fra Reading Raindrops! 🙂

Jeg glemte fuldstændig at skrive ned hvem der taggede mig >.< Men tagget blev jeg vist nok, so here goes:
Fængende første linie:

Er fra den her super søde nørdede bog:


Sig det hurtigt 10 gange i træk: When a once-in-a-time-lord-lifetime…. 😉

En dag indenfor:

Tagget siger egentlig: For varmt til at gå ud…men vi kender jo den danske sommer, og vi ved godt, vi kommer til at bruge en del af den indenfor – og ikke nødvendigvis på grund af varme. Brug en af dagene i selskab med Cath fra Fangirl.En bog til at tage med:

Jeg pendler, så jeg har ALTID en bog med mig – og ikke noget e-bog til mig 😉 Men det er da klart nemmere, når det er en mindre en af slagsen. Rubinrød er en sjov og finurlig tidsrejse-serie, som får pendler-tiden til at flyve afsted og som kun kan anbefales.Et isnende scenarie:

Selvom den foregår om sommeren, er Muren omkring os langtfra en hyggelig strandbog. Ballet, gysende uhygge og mord. God fornøjelse.En bog jeg ikke brød mig om:

Nah, der er ingen grund til at snakke om bøger, jeg ikke kunne lide. Men jeg var ikke så hooked på Da Vinci’s Tiger – men jeg er generelt ikke så hooked på historiske romaner, så jeg vil ikke give den hele skylden 😉 og pæn er den jo.En af de bedste bøger i år:

Uha, kun en eneste lille bog? Det kan jeg slet ikke. 

Af danske udgivelser er det et tie mellem Ravnenes hvisken og Odinsbarn. Og engelske mellem The Raven King og ACOMAF. (Runners up er Guder & Uhyrer, Gylden Søn, Hjertet er 1 organ, If I was your girl og Half Lost)Xoxo,

Kathrine

Ps: Jeg opdagede først, at jeg havde taget den første Raven Cycle bog i stedet for den sidste, da jeg havde sat alle bøgerne på plads igen… Og ja, jeg var for doven til at tage billederne om >.<

2 Comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s