Lovebooksdk, lovebooks, lindhardt og ringhof, Cora Carmack, Som stjernerne står, Som sendt fra himlen, Losing it,

Som stjernerne står og Som sendt fra himlen – Losing it 

Jeg er ikke ret meget til kærlighedsbøger – ligesom nogle ikke er til fantasy, sci fi, krimier eller biografier. Det er ikke, fordi det er dårligere end andet litteratur (altså, jeg læser sci fi og fantasy – hvis du spørger de ældre damer på biblioteket kunne jeg ligeså godt tilbede Satan – og jeg er også ret glad for Supernatural, så…), men bøger er heldigvis som så meget andet smag og behag. Altså, jeg kan jo vildt godt lide John Green og de der bøger, hvor nogen dør/begår selvmord/har vildt mange problemer, men jeg er ikke god til deciderede happy endings.

Men jeg behandler genrer som mad, jeg ikke er så vild med: jeg smager det engang imellem – for ens smag ændrer sig. Og den ene lammekotelet smager ikke nødvendigvis som den anden (jeg kan ikke lide lam 😉 )

44154093

(Don’t be like grumpy cat – try new things! 😀 )

Og Cora Carmack har overbevist mig om, at i hvert fald hendes lammekoteletter er værd at læse…og nu fik jeg vist blandet mine metaforer sammen…

Den her serie er morsom (vigtigt!), pænt hot til tider (not too shabby) og hovedpersonerne er nemme at relatere til og kunne lide.

Lovebooksdk, lovebooks, lindhardt og ringhof, Cora Carmack, Som stjernerne står, Som sendt fra himlen, Losing it,

Som stjernerne står og Som sendt fra himlen c/o Lovebooks.dk (Lindhardt & Ringhof)

I Losing it 1 følger vi Bliss og hendes kamp for at miste sin mødom (æh, hvor svært kan det være? Pænt svært, når man er kontrolfreak og i øvrigt vild med sin underviser), og jeg elskede Bliss. Hvordan kan man ikke elske en pige, der i ren panik køber en kat for at sexy guy ikke finder ud af, hun har løjet om at have en kat… Lang historie, og ærlig talt, vildt sjov. Den har sine issues. Der er stadig eye-rolling mand-er-mand-kvinde-er-kvinde-øjeblikke, som ærlig talt preller af på mig, men i det store hele er det en ret sød bog.

I Losing it 2 er turen kommet til Cade, Bliss’s…Bliss’…for mange s’er, hende vi fulgte i den forgående bogs bedste ven. Det blev jeg faktisk lettet over, for selvom Bliss er fantastisk, så var jeg lidt færdig med hendes historie, og selvom jeg er glad for at vi lige hilser på hende i to’eren, så er jeg glad for, at den skifter perspektiv. Cade møder Max, som er Bliss’s…Bliss’ (dammit!) fundamentale modsætning – men lige så charmerende – og måske for os mere rodede piger – endnu nemmere at relatere til.

Begge bøger er søde, let læste (de ryger snildt ned på et par timer hver) og helt perfekte her i sommerferien til en dag i parken med et glas koldt hvidvin og en bunke bær ❤ Jeg grinede (højt) flere gange, udbrød “aw” mindst 40 gange og blev lidt misty eyed et par gange ovenikøbet – og smilede mig igennem det meste af etteren, mens toeren har en helt anden dybde. Og hey, nogen er døde, så jeg er glad 😉 (den får en ekstra bogstak for død og forældreproblemer).

(Disclaimer – det med vinen og bærrene er noget, jeg forstiller mig. Jeg læste den første i sengen med en flok popcorn og den anden i s-toget dagen efter… Ikke vildt instagrammable 😉 )

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Btw er jeg den eneste, der forudser en filmatisering her?

Ps: Jeg vil virkelig gerne vide hvordan man går fra postkasserødt hår til hvidlilla overnight. Magic!

Eftertanke: Måske skulle jeg prøve de der Anna, Lola og Isla-bøger? Hmm.

Andre meninger om bøgerne:

Som stjernerne står

Windblown Pages

Frk. Litteratur

Bare et kapitel mere

Xenia’s Bogblog

Min forestilling om paradis

Som sendt fra himlen

Min forestilling om paradis

Borough of books

4 Comments

  1. Jeg kan godt lide din metafor 🙂 Jeg kaster mig også sommetider ud i genrer, jeg normalt ikke læser. Det kunne jo være at man gik glip af noget fantastisk! Og det gør man faktisk, bliver ofte overrasket 🙂

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s