jeg elsker dig hest, stinestregen, stine spedsbjerg, zenia johnsen, gyldendal, gyldendal family,

Jeg elsker dig, hest

Selvfølgelig måtte jeg købe denne her til nevø. Stines illustrationer og Zenias hjerne? Uanset hvad han ville synes var det i hvert fald et projekt jeg gerne ville støtte. Han kunne så heldigvis også godt lide den 😉

jeg elsker dig hest, stinestregen, stine spedsbjerg, zenia johnsen, gyldendal, gyldendal family,

Jeg elsker dig, hestSaxo.com

Og nevø er en lille smule under målgruppen (han er 2,5), men han var absolut interesseret i de fine tegninger, omend selve historien måske giver mere mening om et års tid. Han samlede den selv op og ville have den læst – dog ikke af mig. Jeg er ok med at være mosteren, der kommer med bøger. Mosteren, der krammer og den slags er min søster, og det er mor og far, der læser højt. Det handler ikke kun om historien altid, men også om nærværet i højtlæsningen. At sidde under et tæppe med sin sut og kigge på billederne til lyden af mors eller fars stemme.

Og jeg er selv helt solgt på Stines venskab med hest. Selvom jeg er ret meget over målgruppen 😉 Jeg har også inkluderet den i Frederikssund Bibliotekernes årlige Billedbogs Grand Prix (5 billedbøger som sendes ud til institutionerne i en fin sølvkuffert og til sidst inviterer vi til fest, hvor vi vælger den bedste).

Jeg var i øvrigt også Stine. Jeg forsøgte igen og igen at blive venner med hestene nede bag gården, og de var i bedste fald ret ligeglade. Ingen af dem sendte et brev tilbage til mig…

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Børnenes Bøger

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s