Ulykkernes tid

Jeg tror, der vil være 3 slags læsere af denne bog (nu generaliserer vi lige lidt). Dem der hader den, dem der elsker den og dem, der ikke rigtig ved, hvad de lige har læst.

Jeg elsker den. Den er besynderlig, sær, forvirrende, mystisk og creepy – ikke uhyggelig men der er en ildevarslende og overnaturlig følelse i den. Jeg elskede de 4 rygende, drikkende, fandenivoldske børn fra starten og kom kun til at holde mere af dem hen af vejen med deres hemmeligheder, løgne og fortielser -hvilket måske kan lyde sært, men for mig mig giver det fuldstændig mening.

Læs den som et blankt lærred, lad være med at undersøge plottet. Jo mindre du ved jo bedre er den.

Ulykkernes tid, Moïra Fowley-Doyle, Nyt Nordisk Forlag, bibliotekat,

Ulykkernes tid c/o Nyt Nordisk Forlag

Markedsførelsen af bogen var i øvrigt fantastisk – well done, Nyt Nordisk Forlag, som nu er ejet af Gyldendal. Det med at sende et næsten blankt postkort og senere 4 tarotkort var en vildt sjov ide og passede godt til det mystiske aspekt i bogen. Jeg ville vise jer dem, men jeg har lagt dem ind i en bog, så de ikke blev væk, og nu kan jeg ikke huske hvilken bog…

Denne bog handler højst sandsynligt ikke om det du tror, så meget vil jeg godt sige, men den langsomme afsløring og fokus på hemmeligheder er både spændende og interessant. Jeg var vild med stemningen i den her bog. Dyster, næsten gotisk til tider, men aldrig uhyggelig. Som en drømmeverden der forvirrer en, men som man gerne vil udforske mere.

Jeg er absolut fan af Moïra Fowley-Doyle!


Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Lunas Kaffekrog

AmaDittoBooks

Litteratursiden

Bogblogger.dk

Bare et kapitel mere

3 thoughts on “Ulykkernes tid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s