Belgravia

Ren cover forelskelse her ❤️ Hvis du elskede Downton Abbey, vil du sikkert også elske denne her. Nu har jeg godt nok aldrig set Downton Abbey, men jeg forestiller mig, at det er tæt på dette her. Der er trods alt skrevet af samme mand. Belgravia startede desuden som en følgeton i 11 afsnit, men er nu blevet samlet i denne fantastiske indbinding.

Og man er vel en anelse anglofil og serier som Parade’s End og de afsnit af Doctor Who der forgår i 1900-tallets England har jeg altid godt kunne lide, så Belgravia virkede ikke som det vildeste stretch for mig.

Belgravia, Politikens forlag, bogblogger, anmeldelse, anmeldelse belgravia, bogsnak, Julian Fellows,

Belgravia c/o Politikens Forlag

Og Belgravia har da også det drama, opretholdelsen af the stiff upper lip, skandaler, bagtalelse og snobberi, som vi kender og elsker fra lignende værker – bøger som film og serier.

Jeg endte med at sidde på kanten af stolen – med samlede ben og rank ryg for alt andet ville bare være dybt upassende, mens man læser den her bog – i spænding over hvad der dog skal blive af vores helt og vores familier.

Det er også en meget velskrevet (og veloversat) bog, der virkelig hensætter en til stemningen til de modbydelige, fine fester og middage, vi bliver inviteret til. Og de forskellige vinkler gør, at man starter med et indtryk af en person og ender med et helt andet, når man ser begivenhederne og deres handlinger fra deres synspunkt. Især kvinderne, som må skjule deres ambitioner og snuhed under passende kvindelig inkompetence for ikke at gøre mændene bange.

Belgravia var absolut en af de positive overraskelser i år (fordi det er så langt fra mine usual suspects), og jeg er glad for, at jeg fik muligheden for at læse den. Læs den!

emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Ruskjærs Bøger

Trolderier

Litteratursiden

3 thoughts on “Belgravia

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s