Den faldne djævel – Den store djævlekrig #6

Noget af det interessante ved Den store djævlekrig – udover at det er fænomenale bøger – er at den får en til at tænke. Kenneth Bøgh Andersen har lagt seriøs research og omtanke i hver “ægte” historie, han tager med. Jeg skrev tidligere om Den faldne engel, at serien er blevet voksen. Det er den i endnu højere grad nu. Og altså jeg mener ikke, at det er voksenbøger nu, men den er blevet mere bitter, mere alvorlig og mere indviklet. Alle de dødsfald, der har været – og ikke været – har rodet rundt i historiens gang, djævle der burde være døde har fundet vejen tilbage og skaber et kaos, der får selv Djævelen til at korse sig – for ondskab er ikke bare ondskab – der skal også være balance.

Den faldne djævelHøst & Søn

Kenneth Bøgh Andersen ér uden tvivl en af mine ynglingsforfattere – og ikke bare fordi det er nemt at lave ordspil som Djævelsk god og den slags, selvom det er et plus. Men han tager børn og unge alvorligt som forfatter; han mener ikke, at de ikke kan håndtere blod og ondskab eller at blive stillet overfor virkelig svære spørgsmål. Og han forventer heller ikke et svar – blot at du overvejer det og danner din egen mening. Det er noget af det, der gør en børne/ungdomsforfatter virkelig god.

Jeg vil ikke fortælle jer hvad der sker i Den faldne djævel – men det er spændende, blodigt, dystert og absolut en værdig afslutning på Den store djævlekrig.

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

2 thoughts on “Den faldne djævel – Den store djævlekrig #6

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s