Anna og det franske kys – Anna og det franske kys #1

Jeg havde ikke tænkt mig at læse Anne og det franske kys. Jeg har ikke noget problem med, at folk læser kærlighedshistorier (det ville også være lidt Fahrenheit 451), men jeg har aldrig rigtig set det som noget for mig. Altså, der må meget gerne være en kærlighedshistorie i bogen, men jeg foretrækker, at det ikke er den primære historie. Så hvorfor købte jeg den så? Et anfald af momentær sindsyge? Et svagt øjeblik? FOMO?

Nok mest det sidste (fear of missing out)… Hvad nu hvis? Hvad nu hvis den bare var mega god og jeg gik glip af en virkelig god oplevelse, fordi jeg var for arrogant til at indrømme at noget andet end det sædvanlige kunne være for mig?

Så for en god ordens skyld tjekkede min IG-ven @bookmarauders Goodreads, før jeg trykkede ‘Køb’, og Mara har sat den på en liste der hedder Loveable favorites, så jeg tænkte, okay. Let’s do this. Hvorfor stoler jeg på Mara? Fordi hun er en kritisk læser. Også mere end mig. Vi deler ikke altid 100% smag (tit fordi jeg er mere gavmild stjernemæssigt og nogle gange er vores smag bare ikke den samme), men hun er ofte min guideline, når jeg er på vippen omkring noget. Har vi ikke alle sådan en?

Anna og det franske kys (den billigere udgave jeg har købt er udsolgt, men den fås i en lidt dyrere) – Saxo.com

Og jeg må igen kaste hænderne i vejret og sige: Jeg tog fejl. Jeg mistænkte lidt Anna, Lola og Isla for at være lidt småligegyldige historier og havde endda set nogen kalde dem dårligt skrevet, hvilket er et endnu større advarselsskilt for mig. Men nej. Stephanie Perkins er god. Hun kan skabe gode karakterer og gode historier. Jeg elsker, at det ikke bare er en perfekt kærlighedshistorie, for de findes jo ikke. Og kærlighed er ikke mindre værd eller mindre smuk, fordi vejen derhen ikke var perfekt og fri for forhindringer og tårer. Tværtimod. For kærlighed handler ikke bare om at finde den rigtige for dig, men om at finde sig selv.

Jeg elskede Anna og Etienne, fordi de var uperfekte – men perfekte for hinanden.

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Nena Skov

Boghjørnet

De unges ord

Litteratursiden

 

4 Comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s