Det er en ære bare at være her…

…sagde jeg om det der Danish Book Blog Awards. Og ja, det er det, og det var det, men så blev jeg en af 16 nominerede, og så blev det sgu lidt en konkurrence 😉

Just kidding

(Totally not kidding)

Giv din yndlingsbogblog et mentalt high five på dette link!

Hvad kan du vinde ved det?

  • Ingen reklamer på bloggen længere.
  • Jeg får flere bøger, jeg kan skrive om, så I får flere anbefalinger (og jeg får stress – men pyt med det. BØGER!)
  • Jeg bliver en fuldstændig crazy glad kat – og det er rart at gøre folk glade, ikke? Så I vinder også.
  • Jeg bliver kendt og får måske et job ud af det, så jeg synker ikke ned i depression i november, når jeg er arbejdsløs igen og holder op med at blogge, fordi jeg ikke kan betale min internetforbindelse (What? It could happen!)
  • Jeg chikanerer jer ikke med det igen næste år.

This:

Not this:

Xoxo,

Kathrine

(Nogen bør tage min gif adgang fra mig)

Men i øvrigt spøg til side, så synes jeg, det her er ret vildt. Jeg har blogget et års tid, men først rigtig seriøst de sidste 7-8 måneder. Jeg skulle lige finde ud af, hvad jeg ville med den, og hvordan jeg ville det. Og det er så fedt at få beskeder fra både almindelige voksne, forældre og børn, at de er glade for det, jeg laver, at jeg inspirerer dem til at læse, og at de bruger mine anbefalinger. For det er sgu meget arbejde. Jeg springer ofte serier og film og socialt samvær over til fordel for at læse bøger, og selvom det er fuldstændig mit eget valg, så betyder ethvert valg et fravalg. Og det er fedt at få et high five som det her – at det betyder noget for jer. Så tak for nominationen, tak for stemmen, og hvis du har stemt på en anden, så stadig mega meget tak for at du gider læse med her 🙂

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s