Isla og jagten på lykke – Anna og det franske kys #3

Vi mødte allerede Isla i Anna og det franske kys og siden jeg allerede vidste en af bøgerne var om hende…var jeg lidt bekymret. Det er ikke fordi jeg har noget imod stille piger, men de andre to, Lola og Anna, har så meget personlighed, at jeg var bekymret for om Isla (Ayla, btw) ville drukne. Hvad nu hvis finalen ikke var så stærk som optakten?

Men jeg behøvede ikke bekymre mig. Ja, Isla er stille, men IGEN er det lykkedes Perkins at gøre hende 100% relatable for mig uden at gøre hende til en skal. Hun har masser af personlighed, og jeg er lige så vild med Isla som jeg var med Anna og Lola, men hun er samtidig helt sin egen.

Isla og jagten på lykkeSaxo.com

De tre bøger her bliver helt sikker genlæst næste sommer ❤

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Hende Jensen

De unges ord

Sabrina’s Blog

Krummes Krummelurer

Alt godt fra skabet

Nena Skov

Litteratursiden

2 thoughts on “Isla og jagten på lykke – Anna og det franske kys #3

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s