Drømmeland

Denne bog er det første, jeg har læst af Nick Clausen selvom han har udgivet en hel del efterhånden, og jeg kan godt se hvorfor han har fået udgivet så meget. Han er en god børneforfatter, der kan skrive spændende, men samtidig let så yngre og mindre stærke læsere kan være med, og stærke (og voksne *host* 😉 ) læsere også kan få noget ud af at læse bogen. Især fordi det her er ikke bare en spøgelseshistorie.

Drømmeland ℅ Forlaget Facet

Drømmeland ér en spøgelseshistorie, en mild en af slagsen; den er ikke uhyggelig som sådan, så sartere sjæle kan også være med 😉 Man aner godt, at der er noget galt, selvom det virker så tilforladeligt til at begynde med. Man bliver nææsten narret…. Og den har nogle andre interessante aspekter. For ja, det er en spøgelseshistorie, men den handler også om at miste en man elsker, savn og om at komme videre.


Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Sabrina’s Blog

Bookish Love Affair

Min forestilling om paradis

Adventures of a booknerd

Lunas kaffekrog

Bogblogger.dk

 

One thought on “Drømmeland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s