Jeg er Frankenstein – #horroktoberbøger

Kan man virkelig fortælle en hel action/zombie historie på omkring 70 sider? Det er i hvert fald lykkedes ret godt i Jeg er Frankenstein. Selvom bogen er letlæst og fyldt med (megaawesome) illustrationer, får vi også en hel historie – med referencer til den oprindelige Frankenstein, hvilket jeg er glad for. Det er en irriterende udbredt misforståelse, at Frankenstein var monsteret – eller måske var han, men det var i hvert fald ikke ham, der blev syet sammen af menneskedele – om monsteret så er et monster, er et spørgsmål både den oprindelige Frankenstein og Jeg er Frankenstein tager op. Og jeg elsker, når inspirerede bøger er helt forskellige fra det oprindelige værk og samtidig beskæftiger sig med de samme emner.

Det er ikke en decideret horrorhistorie (selvom jeg har puttet den i #horroroktober), den har visse elementer, som zombier (Frankensteins monster er vel teknisk set en zombie – ish – alt efter hvilken definition man går efter) og blodige scener (igen teknisk set, Frank bløder ikke rigtig – han er jo død), men egentlig er den mere terror/spion-agtig. Horrorkrimi? Det burde klart være en genre. Den er vildt spændende og godt fortalt uanset hvad 😉

Jeg er Frankenstein c/o Turbine Forlaget (/Forfatteren selv)

Dynamo-serien er god til børn og unge, der gerne vil have en helstøbt historie, men som ikke er så stærke læsere eller bare ikke bryder sig om tykke bøger – eller bare til børn og unge, der gerne vil have en spændende historie 😉

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Bogrummet.dk

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s