De utilpassede – #horroktoberbøger

Hvor meget elsker vi alle sammen John Kenn Mortensen? Meget, amirite?! Jeg er helt vild med hans streg  – og hans skæg, men det er en objektificering…objektivering? af et menneske, så glem det igen. Og jeg ved godt, at det nu handler om Johns udkantsvampyrer, men lige en sidehistorie: Vi har John at takke for Ravnenes hvisken af Malene Sølvsten…okay, vi har Malene at takke for Ravnenes hvisken, men hun valgte at sende sit manuskript til Carlsen, fordi de har udgivet John Kenn Mortensen. Hendes ræsonnement var, at hvis de ville udgive noget så skævt som ham, havde hun måske også en chance.

De utilpassede – købt på saxo.com

Og John er skæv. Ingen afsløringer af stofvaner her, så godt kender jeg heller ikke manden, men hans hjerne er vidunderligt skæv og uortodoks.

Og hans roman om vampyrer på Lolland er også præcis det. Skæv, uortodoks og helt vildt god! Og ja, fyldt med hans creepy creepy illustrationer, men det en rigtig roman, ikke en tegneserie. Den er fed. Læs den.

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Himmelskibet

Bogbotten

Bookeater.dk

Kulturkapellet

Skræk og rædsel

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s