Lysbroen – Den grønne ø #4

Jeg har ventet længe på den her afslutning. Og det har Gyrith også. Hun er rasende. Rasende over at hendes liv er blevet terroriseret af Freja de sidste 5 år. Rasende over at have mistet Kelt – selv efter forbandelsen blev hævet.

LysbroenGyldendal (#1-3 fra Saxo.com)

Men Gyrith må først tilbage til Danmark. Hvis hun skal nå Asgård for at slå Freja ihjel, må hun foretage en ny sejdrejse.

Jeg kan ikke udsætte noget på historien. Det er en flot og sammenhængende finale. Jeg er ikke altid enig i Gyriths valg, men det har jeg jo heller ikke været før, så intet nyt under solen der 😉 Hendes forhold til Balder er stadig icky, men det har det også hele tiden været – jeg finder det absolut ikke romantisk, at man ikke kan sige nej, fordi ens krop vil noget ens hjerne ikke vil – om det er intentionen ved jeg ikke. Det fungerer ikke for mig, men jeg tror også, at det er meningen. Vi skal rystes lidt som læsere – vi er jo trods alt bare mennesker 😉

Det der i virkeligheden trækker den en lille smule ned er, som så ofte før, sproget. Vendinger som “Du er så færdig” og andet der bare er lidt for nutidsdansk. Jeg er sikker på, at det ikke vil være et problem for særlig mange; jeg ved godt, jeg kan være super pernitten og irriterende med det med troværdigt sprog. Men man har jo sine kæpheste.

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Bookeater.dk

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s