Syge sjæle – #horroktoberbøger

Jeg har ikke læst Kristina Ohlsson før, men jeg har gerne ville læse Glasbørnene siden jeg så den første gang. Det blev så denne her, der blev min debut, men det er også okay. Jeg fattede nada af hvad der skete. Så snart jeg tænkte: A-ha!, viste det sig overhovedet ikke at være sådan. Det er en vildt spændende krimigyser, og selvom det ikke virkede sådan til tider, så ender det med at give mening.

Syge sjæle c/o Modtryk

Min eneste lillebitte anke er, at det faktisk bliver for godt forklaret til sidst. Hvilket måske lyder lidt spøjst, og det er helt klart en smagssag, men jeg kan egentlig godt lide at blive efterladt med et par løse ender, jeg selv kan gætte mig til 🙂 Men ikke desto mindre er det en solid, creepy og rigtig god læseoplevelse.

Og du kan vinde et eksemplar sponsoreret af Modtryk ved at kommentere her på indlægget med en boganbefaling – gerne en creepy en af slagsen 😉

(Den (u)heldige vinder (muahahah) trækkes onsdag, og det kræver en dansk adresse 🙂 )

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Readers wall

Livet i dukkehuset

6 Comments

 1. Uh, en boganbefaling …
  Hmmm – gys er min stærke side, men en lidt hyggelig krimi (det kan lade sig gøre!) er Kate Mortons ‘Lake House’ (titlen er den samme på dansk). Den er faktisk rigtig fin, selvom der ikke er så meget action igen 🙂

  Liked by 1 person

 2. Så vil jeg sige Guillermo Del Toro og Chuck Hogans “The Strain” trilogi # 1 Blod # 2 Mørke # 3 Den Evige Nat.
  En vampyr-thriller som kryber ind under huden på en..
  Eller Steen Langstrups Plantagen trilogi,du vil aldrig se på en snegl på samme måde igen… Læs den,hvis du tør 😉

  Liked by 1 person

 3. Uhyggelig boganbefaling…. Dean Koontz’ Strangers husker jeg som lidt ubehagelig læsning – ikke helt uhyggeligt, bare sådan… ubehagelig. Men jeg læser sjældent horror, så det kan måske slet ikke måle sig med hvad du egentlig leder efter 🙂

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s