Mareridt & Myrekryb – #horroktoberbøger

Efter at have læst Drømmeland forventede jeg ikke nødvendigvis den vilde horror af den her – (Drømmeland var en meget mild spøgelseshistorie, spændende og god, men ikke helt vildt uhyggelig), men det her er en helt anden boldgade! Den er nemlig super creepy og historierne er så godt fundet på. Vi lægger ud med en dreng der vågner på et hospital – og vågner på et hospital – og vågner på….

Mareridt & Myrekryb c/o Forlaget Facet

Mine personlige favoritter var Snapper og Lyseslukkeren. Og den med fuglene. Men alle historierne var virkelig gode. Jeg kunne personligt godt have tænkt mig at lidt flere døde, men det er fair nok. Jeg kan godt leve med dødstallet, siden “de gode” slutninger også er ret velspundne.

Og efter hver novelle er der en lille hilsen fra forfatteren, der fortæller hvad inspirerede ham til historien eller en lille fact (som fx at det ikke er alle læger, der er vampyrer…kun nogle af dem 😉 ).

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Lunas kaffekrog

Bogblogger.dk

Sabrina’s blog

Bookish love Affair

Læsehest med fantasy

Min forestilling om paradis

Pipalukbooks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s