Heksens kald

Jeg har arbejdet sammen med Mette på Slangerup Bibliotek, og det er altid lidt…angstprovokerende at læse noget folk man kender har skrevet…hvad nu hvis man ikke kan lide det? Hvordan vil det så være at mødes i udlånet? I’ll tell you:

Men men men for det første ville jeg virkelig gerne læse den (og har faktisk haft den lånt, men nåede ikke at læse den) og for det andet, så arbejder jeg ikke på Slangerup Bibliotek længere, så akavede møder er begrænsede til bog events 😉

Men…

Jeg må sige, at jeg er vildt imponeret. Det er en virkelig velfortalt, spændende og ehm sexet historie.

Jk, der skal altså mere til at hyle mig ud af den, men det er klart en bog de lidt ældre læsere – det er meget udpenslet, og jeg kiggede lidt rødkindet rundt i s-toget et par gange, mens jeg læste visse scener. Til gengæld er det et solidt bud på en serie til dem, der læste vampire academy og Hush Hush og den slags og nu er blevet lige det ældre og gerne vil have både en mere nordisk og mere voksen fortælling. Selvom jeg ikke vil afskrive den til YA læsere. Men som sagt: sex alert. Så ved I det.

Jeg er for det første vild med karaktererne og især hovedpersonen. Emilie er egentlig meget typisk for genren: holder sig for sig selv, almindelig etc. Men hun har stadig karakter og er sin egen. Og hun udvikler sig. Jeg elsker, når karakterer får tid og mulighed for at udvikle sig.

Heksens kald c/o forfatteren selv (Candied Crime)

Jeg vil ikke lyve: det er en god bog indtil slutningen. Plottet er spændende, man lever sig ind i karakterernes personlighed – både de gode og de onde, sproget er genkendeligt og ukompliceret, der er masser humor – og så i de sidste 60-70 sider – bliver det en awesome bog. Jeg har ikke tænkt mig at spoile noget. Men jeg vil sige så meget: Det havde jeg sgu ikke set komme. Noget af det. Og jeg er glad for, at fortsættelsen kommer her til Bogforum (og kan bestilles her, hvis man ikke kommer til Bogforum). For jeg ville altså have lidt svært ved at vente et helt år!

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Nena Skov

Pipalukbooks

Wondrous Bibliophile

Bogslottet

Forestilling om paradis

One thought on “Heksens kald

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s