Dinea – Modertræets Datter #1

Dinea er svag og sygelig – og hele sit liv har hun drømt om en besynderlig, kold verden, hvor hun var hersker.

Det viser sig naturligvis, at den verden ikke kun findes i drømme og Dinea, som egentlig bare er en helt almindelig pige – bortset fra den uforklarlige kroniske sygdom – hvirvles ind i et romantisk og blodigt eventyr, som man roligt kan sige, hun ikke var forberedt på. Men på den anden side, hvem ville være det?

Dinea c/o Tellerup (udkommer d. 12. november på BogForum)

Bonusinfo: Det er Louise selv, der har illustreret.

Jeg må indrømme, at jeg ikke er den største fan af dark fantasy/paranormale romancer. Lidt groft kan man stille det sådan op at hvis man er til Twilight stilen så er der en rimelig chance for at man også vil kunne lide Dinea. 

Men for mig som mere en Hunger Games kinda gal (romance er fint, men der skal helst være nogen der dør. Voldeligt) blev bogen klart lidt mere interessant, da de står på slagmarken. 

Dineas historie er fortalt med både humor, chokoladesauce og indlevelse (det med chokoladesaucen giver mening når du læser den), og den mørke, jernfri lilla verden fyldt med iskolde, stærke feer er vildt godt beskrevet. Man føler virkelig, at man er under i det dunkle palads under den lilla himmel.

Selve kærlighedshistorien er heller ikke helt traditionel – det er ikke betingelsesløs kærlighed ved første blik, og det kan jeg egentlig ret godt lide, til gengæld kunne jeg intet charmerende finde ved Lucien og udover at han er lækker har jeg lidt svært ved at se hvorfor Dinea kan lide ham, hvilket gør at jeg ikke helt køber kærlighedshistorien. Jeg mangler også lidt opbygning fra svage, hjælpeløse, lidt irriterende Dinea til…ja, der må I jo så læse bogen for at se hvordan det ender 😉

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Lunas kaffekrog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s