Måske en dag

Jeg er ikke den typiske kærlighedsromanlæser, men det betyder ikke, at jeg ikke kan sætte pris på en god en af slagsen. Men selvom Måske en dag er charmerende skrevet og absolut har elementer, som jeg synes om, så var kærlighedshistorien bare ikke helt nok for mig.

fullsizerender-4

Måske en dag c/o Lovebooks.dk (lyt til soundtracket her)

Og det handler egentlig ikke om det forkastelige i at være utro, selvom det også er en nederen ting at gøre, men om at jeg simpelthen ikke bliver slået omkuld af kærligheden i bogen. Men jeg kan godt se forskellen i de to scenarier – selvfølgelig er det ikke det samme at knalde sin kærestes bedste veninde bare fordi det er sjovt, som vitterligt at forelske sig i en, der har en kæreste – og forelske sig i en anden, mens man er i et forhold. Det forarger mig såmænd ikke rigtigt. The heart wants what the heart wants, og alt det.

Det der forarger mig, er hvor nedladende Ridge er overfor Maggie, hans kæreste – at han tror, hun vil spilde sit liv sammen med en, der delvist, måske, muligvis hellere vil være sammen med en anden. Halløj, guds gave til kvinden, slap lige af, gider du og giv den stakkels kvinde en chance for at slippe af med dig. Du har ingen ret til at bedrage hende mentalt, og ja, det er lige så slemt som at stikke penis op i en anden – nay, værre. Et rent fysisk sidespring kan vi komme over, men kærlighed? Uanset hvor vattet den er, så er det forræderi på et helt andet plan end sex.

Ridge er bare for valen omkring det hele – både Maggie og Sydney, og jeg ender med ikke at være glad på Syds vegne, men sidde med sådan en: “Nå, men i det mindste var du da andenbedst, I guess?” Jeg er vist lidt i minoriteten her, men jeg endte med at have mere ondt af Sydney, end jeg tænkte at hun fik sit happy everafter.

Bipersonerne til gengæld var awesome, og historien er heller ikke uden humor og den er absolut velskrevet. Jeg skal sikkert læse videre, men jeg må indrømme, at det er primært, fordi jeg håber, hun dumper hans sølle bagdel i næste del, indser hun er lesbisk og begynder at date Maggie.

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Krummes Krummelurer

Bogfinken

Flyv med mig

Trolderier

De unges ord

Kære dig

Min forestilling om paradis

Readers wall

Skrivepulten

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s