Dragerne – Talon #1

Jeg havde længe kigget på denne her serie, og da Harpercollinsnordic oversatte den, og den kun kostede 70,- i introperioden – ja, hvordan kan man så lade være? Og det kan jo ikke gå helt galt med drager? Og da jeg så fik chancen for at møde Julie Kagawa – ja, så fik jeg også travlt med at få den læst 😉 (I kender det sikkert, ulæste bøger har det med at formere sig. Det er sært…)

Dragerne – købt i Bog&Ide (Oprørerne c/o Harpercollins Nordic)

 Men jeg må indrømme, at det ikke var ubetinget kærlighed ved første blik – eller læsning. Jeg er simpelthen ikke ret vild med hovedpersonen, Ember. Historien er godt fundet på og spændende, men jeg har det lidt svært med hende, måske fordi hun skal forestille at være mest drage, men jeg synes egentlig, at hun er mest menneske. Jeg er langt mere interesseret i hendes bror Dante, men jeg må lige vente til 4’eren, mener jeg, Julie sagde. Dantes historie er på vej 😀

Jeg ved ikke, hvorfor Ember og jeg ikke rigtig fungerede sammen, men det gør vi bare ikke i etteren. Jeg skal nu helt sikkert læse videre, for Julie var simpelthen så fantastisk, så jeg er ret overbevist om (håber!) at det ændrer sig – og vi får også de andres pov’s i de følgende bind, så jeg håber på at få en bedre forbindelse med dem ❤

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om Dragerne:

Mit liv, min blog

Flyv med mig

Min forestilling om paradis

Læsehesten

One thought on “Dragerne – Talon #1

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s