Med Albert på bagsædet

Dette er en yderst besynderlig og eventyrlig kærlighedshistorie. Den mindede mig om Big Fish med de mange farfetched eventyr, der til sammen udgør en stor historie, hvor man ikke ved, hvad man skal tro på.

Ligesom i Big Fish og Pi’s Liv er det op til læseren at beslutte hvad der er sandt – og jeg vælger at tro på det hele. Det ville være så nemt at afskrive Elsie som en kold fisk (eller firben er måske mere passende) og udnævne hendes mand til staklen, der giftede sig med en kvinde, der ikke elskede ham…men det, tror jeg ikke, er historien. Ikke al kærlighed er ved første blik, og selvom denne er lidt bagvendt, og de skal lære hinanden at kende efter de er blevet gift, i stedet for før er historien ikke mindre en kærlighedshistorie og både interessant og rørende. Jeg kan godt sætte mig i hendes sted – hun ønskede mere i livet end at være en hustru og mor. Hun ønskede eventyr og en smule dramatik. Gør vi ikke alle det?

Med Albert på bagsædet c/o Harpercollins Dk

Historien er fortalt på en underspillet, men morsom facon der får lokket flere smil og endda latter frem flere gange i løbet af fortællingen. Jeg vil varmt anbefale den til alle, der gerne vil læse en anderledes og lidt sær kærlighedshistorie med en alligator, en hane, en minearbejder, en kvinde og både Steinbeck og Hemingway.

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Bogblogger.dk

Litteratursiden

Alt godt fra skabet

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s