En træhule på 13 etager & En endnu større træhule på 26 etager

Fjollede, sjove, meta og skøre højtlæsningsbøger. Andy og Terry er forfattere og har bygget en ret vild træhule med hajbassin, bowlingbane og biograf. Historien er egentlig, at de har en deadline til deres næste bog, men det er svært at holde fokus, når man møder en havfrue, laver en kat om til en fugl og bliver angrebet af en kæmpe gorilla.

Bøgerne er lige i børnehøjde. Der står ikke: “Og så legede vi at”, men det kunne der lige så godt. Det eneste der har sat grænser er vitterlig forfatterens fantasi, og det bliver både vildt og vildt skørt.

Der er masser at snakke om samtidig med at der lægges op til, at barnet svarer på spørgsmål eller udbryder: Ej, det kan man slet ikke! og lignende.

En træhule på 13 etager og den med 26 etager c/o Gyldendal

Bøgerne er tykke, men fulde af fjollede illustrationer, der lægger op til at børnene finder de sjove detaljer og snakker om dem, så tykkelsen skal man ikke lade sig afskrække af. Og i den med 26 etager har de bygget til og vi får den usandsynlige og usandsynligt sjove fortælling om hvor de mødte hinanden – og det går ikke stille for sig. Der er både pirater, hajer og dyrepyramider. Og rygtet siger, at der kommer endnu flere etager på (altså, rygtet og Goodreads. Der er 5 bøger i serien so far).

Jeg kan ikke andet end anbefale dem til sjov og hyggelig højtlæsning med masser af mulighed for latter og samtale. Eller selvfølgelig selvlæsning. Men højtlæsning er sjovere 😉


Xoxo,

Kathrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s