Mine tanker om: Syv minutter over midnat

Holy fucking amazingness.

Jeg blev inviteret til forpræmiere og efter et mindre panikanfald, fordi jeg så måtte gå glip af Patrick fredag på BogForum, blev jeg rationel igen og takkede pænt ja.

Og selve filmen var…fantastisk. Fri for sentimentalitet og klicheer, rå, barsk og smuk. Tro mod bogen, samtidig med at den var tilpasset filmmediet. Jeg er endda okay med genudgivelsen med filmforside. Jeg må nok indrømme, at Patrick er på listen over forfattere, der virkelig skal fucke op, før jeg bliver gnaven.8702228670

Forside lånt fra Gyldendal.dk

Men den er også smuk. Hele filmen er smuk. Overhovedet ikke som jeg havde set den for mig. Conor er yngre og mindre rå i filmen, end jeg forestillede mig i bogen, moren er yngre og smukkere, huset er anderledes…og det er okay. Det hele er okay. Patrick har været inde over og han har sørget for at der ikke har listet sig corny replikker eller billige løsninger ind. Det er smukt på den grimme, ærlige måde.

Jeg kan kun anbefale: læs bogen, se filmen, husk Kleenex.

Xoxo,

Kathrine

2 Comments

  1. Den var sååå god. Min ven havde glemt kleenex på trods af, at jeg havde spurgt om han kunne tage nogle med (det var en spontan beslutning om at tage i biografen efter arbejde), så jeg måtte bruge mine ærmer. Dårlig løsning, Rikke. So many tears.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s