Når man forveksler kærlighed med en saks

Åh Tomas. Hvis bare jeg var en mand. Jeg er dybt forelsket i dig. Så er det sagt.

Hvis jeg skrev en bog, ville den være sådan her – for det er det, jeg ser mig selv i. Det rå, det barske, blodige, voldsomme.

Når man forveksler kærlighed med en saks, klippede mit hjerte i tusind bittesmå stykker og efterlod det på en regnvåd gade.

Når man forveksler kærlighed med en saks c/o Gyldendal

Jeg kan ikke skrive mere om den. Bare anbefale at du læser den – samtidig med at jeg godt ved den måske er en acquired taste – ikke pga homoerotikken, den burde de fleste efterhånden have vænnet sig til – hvis vi kan kaste vores heterosex i hovedet på homoseksuelle konstant, er det vist ved at være på tide det også er lidt omvendt. Men fordi den er særlig. Den er særlig på en måde, som giver mig lyst til at pakke bogen ind i fløjl og ae den. Se, det er et billede, du kan hygge sig lidt med. Den er særlig på den måde, hvor den rammer lige præcis mig i hjertet.

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

One thought on “Når man forveksler kærlighed med en saks

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s