Snemanden

Det er svært at se det romantiske og drømmende i Snemanden, når man først og fremmest kender Raymond Briggs fra Når vinden blæser. Om et ældre ægtepar der tror 3. verdenskrig bliver ligesom 2. Man følger deres håbløse forberedelser og efterfølgende langsomme strålesyge.

Snemanden c/o Gyldendal

Tegningerne i Snemanden har samme streg, og de er så karakteristiske, at det tog mig et par sider, før jeg troede på, at der ikke ville falde en bombe. I stedet bygger en dreng en snemand – og om natten bliver den levende og de leger og rejser sammen – og om morgenen er snemanden smeltet – så lidt kan jeg da genkende Raymond Briggs i den 😉

Der hersker en ro, jeg ellers kun har fundet i Stian Holes billedbøger. Man kan fornemme den stilhed der ligger over en verden indhyllet i sne – selvom vi så sjældent oplever den i virkeligheden. Smuk og sød billedbog helt uden tekst ❤

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s