Carry on

Åh Simon – den værste udvalgte ever.

Da jeg læste Fangirl var jeg ligeså optaget af de små Simon Snow-snippets som af Fangirl-historien. Jeg synes fanfic er fascinerende, selvom jeg har aldrig selv har skrevet det. Jeg er for regelret. Kanon er kanon. Men jeg forstår godt dem der gør – der ikke kan få nok af et univers.

img_0083Carry on c/o Gyldendal

Carry on er en hyldest til dem – til fangirls og fanboys. Det er et Harry Potter-agtigt univers (selvom for mig var det langt mere The Magicians, men hvis man ikke har læst den…) og det er jo meningen at det skal minde om HP eller noget andet kendt. Det er pointen med fanfiction. Det er ikke originalt, det er originale historier om allerede eksisterende karakterer i et univers man ikke skal har skabt.

Og en fantastisk historie. Original i sig selv. En helt vidunderlig kærlighedshistorie – og det er altså ikke en sætning jeg kaster om mig med. Jeg er helt vild med Rainbow og Baz og Simon ❤

emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431emoji_set_431

Xoxo,

Kathrine

One Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s