Løbende tjener – Roland Triel #1

Statement: Jeg læser ikke krimier. Det er ikke, fordi jeg er imod dem – de er underholdende, spændende, en fin måde at bruge et par timer på. Men det er sjældent jeg har mødt en krimi, der ændrede mit liv.

(Disclaimer: Det er bare sådan jeg har det – hvis du er uenig, så er mit ord på ingen måde lov)


Løbende tjener – købt på BogForum 2014

Men jeg vil læse hvad som helst Dennis skriver. Og Roland Triel er jo så også en skidegod serie. Og sådan er det virkelig tit, når jeg skriver et statement som ovenover. Så tænker jeg: ‘Arh, jeg burde lige give det en chance mere’ og så opdager jeg, at jeg har taget fejl. Men døgnet har kun så mange timer, og der er masser af scifi og fantasy og YA, der skal læses, og så glemmer jeg lidt igen, at jeg faktisk godt kunne lide i hvert fald visse krimier. Det betød også, at jeg læste Løbende Tjener over et år efter den udkom. Jeg købte den ellers til udgivelsen, fik den signeret og alt muligt.

Og da jeg endelig læste den blev jeg igen mindet om læseprincipper er fjollede. Den var nemlig pissegod. Spændende, modbydelig og godt fundet på (det er vel Jürgensen). Om det så er fordi det er Dennis, og jeg har et forfatter-crush… 😉 Men jeg har nu observeret at andre – også rutinerede krimilæsere – er enige med mig.

img_2548img_2548img_2548img_2548

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Den lille bogblog

Krimifan.dk

Krimihjerte

Kulturkapellet

Litteratursiden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s