Eksperiment Eros

Jeg var egentlig ikke er så vild med denne bog. Men den er ret speciel. For præmissen er et af dem jeg er ret vild med…menneskeeksperimenter. Der er tvillinge-telepati, en psykopatisk morder og rapport-agtige tekststykker.

Men for mig hang handlingen ikke sammen med eksperimentet – jeg kunne simpelthen ikke fange sammenhængen med ‘karmastrålerne’ og vores kvindehadende psykopat-type. Havde eksperimentet ikke været med havde jeg nok bedre kunne lide den, men jeg følte stadig ikke at dialogen eller personernes handlingsmønstre var troværdige, så måske ikke…

Eksperiment Eros c/o Dreamlitt

Men her er pointen. Det er vigtigt ikke kun at læse bøger, man elsker. Bøger man er uenig i. Jeg går heller ikke ind for det der med at lægge en bog fra sig efter 50 sider eller 100 for den sags skyld. Virkelig ofte har jeg læst en bog, der først gav rigtig mening eller først tog fart i slutningen og på ingen måde fortrudt, at jeg blev ved.

img_2528img_2528

Xoxo,

Kathrine
Andre meninger om bogen:

Hverdagens baggård!

Eibes bogblog

Bogrummet

Bognørden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s