Faldet

Jeg er den der type der igen og igen påstår, at jeg ikke rigtig læser visse bøger…men så læser jeg en thriller (og en ægteskabs en af slagsen ovenikøbet) og er fuldstændig opslugt, indtil sidste side er vendt. Så kort sagt, et fjols. Jeg har lige så lidt en type bøger, som jeg har en type mænd – det handler om personlighed.

Og Faldet har en personlighed, der appellerer til mig. Den har gennemgående utroværdige og unlikable personer, så man aldrig ved, hvem man skal holde med eller hvem der egentlig fortæller sandheden – og det er jo ikke en gyser, men det der virker seriøst spøgelsesagtigt, men det kan sgu da ikke passe….kan det?

Faldet c/o Gads Forlag

Jeg vidste aldrig helt hvilket ben jeg skulle stå på, og jeg sad med hjertet i halsen, og det var fedt! Der er ingen tvivl om, at jeg skal læse flere thrillere!

img_2548img_2548img_2548img_2548img_2548

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Frk. Bogorm

Boginspiration.dk

Frk. Tines krimitanker

Litteratursiden

 

 

One Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s