Prøven – Den barske sandhed om Thor + Loke #1

At nordisk mytologi er all the rage kan næsten ikke være gået nogens næse forbi. Og i mange former. Fra inspireret løst af og med en nordisk følelse mere end selve mytologien som i Næslandet og Fortællingen om blodet til mere direkte inspireret af som Odinsbarn og Heksens kald, med karaktererne i nye roller (Ravnenes hvisken, Sanddrømmeren og Smertensbarn) – eller som her, en prequel. Der er noget for enhver smag – eller hvis man som jeg sluger det hele, så er der nok at tage fat på.

Men Prøven er alligevel noget helt andet – det er nemlig en grafisk roman og dermed perfekt til børn, der ikke lige kaster sig over en 3-500 siders roman. Og den er, som titlen allerede afslører, barsk.

Prøven c/o Calibat/forfatteren selv

Der er blod, der er vold, der er dødens irriterende teenagere, der skal bevise hvor awesome de er, både overfor sig selv og alle andre. Jeg er helt vild med illustrationer som er holdt i mørke farver med ganske få primærfarver – og primært rød. Sproget er lige så råt som illstrationerne og at den er i nutid gør den både hæsblæsende og nærværende. Anbefales!

 img_2864 img_2864 img_2864

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Gyseren.dk

Flyv med mig

AmaDittoBooks

Eibes Bogblog

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s