Regnorm

Jeg var vild med den her bog. Den er hurtigt læst men får fortalt en hel og sammenhængende historie. Dermed ikke sagt vi får alt serveret på et sølvfad. Man sidder stadig tilbage med en masse ubesvarede spørgsmål og det er okay. Der er ikke altid fine afsluttende sløjfer på livet.

img_2932

Regnorm c/o Klim

Regnorm handler om regnorme, solsorte og psykisk vold. Om at slippe ansvaret for andre og tage ansvar for sig selv – stikke af for sin egen skyld. Det må også være okay. Hvis man vil overleve med sin forstand i behold. Den indfanger følelsen af dansk sommer og giver en lyst til at sidde på terrassen med kold hvidvin, mens lyset forsvinder.

Og den handler om omsorgssvigt, hjernevask og minder, og den kommer ind under huden på en og efterlader en både lidt trist og lidt håbefuld. En rigtig rigtig fin debut, fortalt i korte, præcise sætninger uden at den virker skrattende eller ufærdig.

img_2943img_2943img_2943

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Litteratursiden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s