Smaragdgrøn – Ædelstenstrilogien #3

Jeg læste de første to bøger i serien i sommer og faldt pladask for humoren og karaktererne. Det er ikke en serie, der vil ændre dit liv i den forstand, at den er dyb og bearbejder emner, der giver dig et helt nyt syn på verden.

Til gengæld er det en utrolig underholdende serie. Karaktererne og dialogen er stadig ligeså sjove som i bind 1 og 2, og historien hænger imponerende godt sammen – eller også distraherede humoren mig fra at opdage, at den ikke gør. Either way I’m happy.

 SmaragdgrønTurbine

Hele serien er let læst i et ukompliceret sprog og vil få dig til at grine, fnyse af modstanderne og smile af kærlighedshistorien. Der er ingen rigtigt kontroversielle emner, sex eller nævneværdig vold og den egner sig derfor også en yngre målgruppe. En stærk læser på en 10-11 år burde sagtens kunne tygge sig gennem dem.

Det eneste jeg dog vil sige er, at jeg ville ønske de havde sat en teenager på forsiden som den originale tyske udgave har. Det sender lidt et forkert signal, at det er en voksen kvinde, eftersom det klart er en YA til de yngre young adults (og så er de tyske altså vanvittigt flotte).

diamond_emoji diamond_emoji diamond_emoji diamond_emoji

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Sus’ Bogblog

De unges ord

Litteratursiden

Frk. Litteratur

4 Comments

  1. Jeg syntes det var en ret fin afslutning. Ikke det vilde, men det passede godt til fortællingen.

   De tog deres kronograf med, da de rejste i tiden. For at komme tilbage skal deres kronograf blive i deres egen tid. Det bliver flere gange nævnt, at Gwen skal passe på med at røre ved den, fordi hvis hun kommer til at tage den med, vil hun sidde fast i fortiden. Så de kan ikke rejse tilbage.

   Like

  1. Når man først har fjernet den kronograf man brugte fra sin rigtige tid kan man ikke bruge en anden til at sende en retur, fordi man ikke kan rejse til fremtiden. Deres fortid blev deres nutid da de tog kronografen med.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s