Ulven i hjertet

Den her bog er rent mindfuckery! På den fede måde. Jeg havde flere gange sådan en: ‘Aha! Jeg ved, hvad der skete’-oplevelse – bare for at have taget fuldstændigt fejl på de næste sider.

Findes der ulve ude i markerne? Ulve der har smag for kirsebær og violblåt tøj? Er historierne sande? Eller foregår der noget helt andet? Jeg ved stadig ikke helt, hvad der skete. Hvis du vil have flotte sløjfer på konklusionen og rene svar, så er det nok ikke en bog for dig. Hvis du til gengæld gerne vil føres ud i snedækkede majsmarker fulde af hemmeligheder, som ikke nødvendigvis bliver afslørede, så er det helt sikkert en bog for dig. Sproget er drømmende, poetisk og smukt, spændingen ulidelig og hovedpersonen er rå og fuld af smerte og angst.

Ulven i hjertet c/o Høst & søn

Jeg skal helt sikkert læse den her bog igen – det bliver ikke samme oplevelse som første gang, men det er præcis det jeg glæder mig til: at læse den med den viden – omend ukomplet – som man får til sidst i bogen. Se hvor mange clues man i virkeligheden får i løbet af fortællingen.

Ulven i hjertet er en helt fantastisk fortælling om søstre, venskab, ulve og små byer hvor man skal passe på hvad man gør.

 e2ca9c1023d5ddc9872d306304e1ed83 e2ca9c1023d5ddc9872d306304e1ed83 e2ca9c1023d5ddc9872d306304e1ed83

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Siamybooks

Litteratursiden

One Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s