Dansende røde bjørne – Roland Triel #2

Løbende tjener var en god start på en krimiserie (ikke at jeg har den vilde erfaring med krimiserier), men Dansende røde bjørne tog mig med storm – om det er fordi den er meget mere modbydelig eller fordi jeg har en svaghed for børn i hovedrollen/store biroller ved jeg ikke – måske en kombi?

Dansende røde bjørne – købt på Bogforum 2015

Dennis Jürgensen er en fremragende forfatter, og ja, jeg kan virkelig godt lide hans krimier. Det er jo ikke, fordi han ikke har skrevet krimier før. Gargoylens gåde var for eksempel Sherlock-inspireret (og fremragende). Jeg håber stadig lidt, at han skriver mere til børn og unge en dag. De gamle bøger holder lidt endnu, men de bliver sværere og sværere at ‘sælge’ til de unge læsere. Forsiderne på de gamle er efterhånden mest elsket af os, der voksede op med dem, sproget er ved at have for mange år på bagen og bøgerne på biblioteket er gamle og nussede. Jeg ville gerne se en ny generation af Dennis Jürgensen-børne/ungdomsbøger.

Men man kan jo ikke tvinge manden 😉 og indtil da er jeg også ret godt underholdt af denne serie.

img_2548 img_2548 img_2548 img_2548

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Krimifan

Frk. Tines krimitanker

Bookeater.dk

Boghjørnet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s