Oprørerne – Talon #2

Jeg har desværre mange af de samme problemer med den her, som med den forrige. Jeg håbede noget af det ville ændre sig og at jeg ville få mere sympati med karaktererne, men det skete ikke rigtigt.

Og dragerne skal stadig forestille at være mest drager, men er egentlig mest mennesker. At der hele tiden står: “min drage rørte på sig”, som om det er et kæledyr hjælper ikke på billedet, at det skulle deres virkelige jeg og ikke bare en lille del.

Men når det er sagt, så er det stadig gode bøger. De er godt skrevet, og da handlingen først kom i gang – omend det var en anelse sent efter min smag – var Oprørerne også spændende nok til, at jeg både havde svært ved at lægge den fra mig og stadig gerne vil se, hvad der sker fremover. . Jeg bliver nok aldrig hardcore Talon-fan, men hvis man er til urban/low fantasy (og det er nok blandt andet her, den knækker lidt for mig – jeg foretrækker high fantasy) og drager, så er det klart en serie jeg vil anbefale, man prøver af. Den er relativt letlæst og selvom der egentlig er både vold og død, så føles den ret vanilla.

Oprørerne c/o Harpercollins Nordic

 img_3270 img_3270

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Skrivepulten

Sus’ bogblog

Wondrous Bibliophile

Frk. Litteratur

Litteratursiden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s