Råddenskab – Ravneringene #2

Selvom jeg i første omgang næsten blev skuffet over at Råddenskab delvist foregår i vores verden, havde jeg ikke behøvet bekymre mig. Den er præcis lige så god som den første.

På nogle punkter endda bedre, fordi jeg blev narret 100 gange. Bedst som jeg troede jeg havde regnet det ud…nope! Den slags gør mig altid glad.


RåddenskabHøst & Søn

Siri Petterson holder niveauet – både i spænding og stil – den er stadig grusom, men ikke unødvendigt og så velfortalt og spændende, at den er umulig at lægge fra sig. Hirka er stadig handlekraftig og modig. Rime er stadig pænt badass. Og de ligfødte…ja, de er der stadig. Råddenskab er en to’er – der er handling, men det er tydeligt, at den også er en overgang til en spektakulær afslutning i sidste bind – Evnen. På den gode måde.

Den ender – ligesom Odinsbarn – med en cliffhanger til en anden verden og jeg kan SLET ikke vente med at se hvad der sker!

 

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bogen:

Litteratursiden

Bookeater

One Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s