Under en blodrød måne og Ind i Ulveskoven – Vilkacis #1-2

Hvis man selv har børn i startlæsealderen eller ofte roder rundt på bibliotekets hylder og i læs-let krybberne, så kender man Benni Bødkers navn. Han skriver utrolig mange børnebøger og af en så konsekvent kvalitet, at man ikke behøver læse dem, for at videreformidle dem. Man kan godt regne med, at de er gode.

Vilkacis #1 og #2 c/o Forlaget Corto (forfatteren selv)

Og det er som regel i de genrer jeg selv holder mest af: fantasy, scifi og gys. Så jeg var egentlig ret sikker på, at jeg ville være fan af dem her – selvom varulve ikke er blandt mine favoritter af mystiske morderiske væsner.

De har en spændende og uforudsigelig historie, selvom de har et lavt lix-tal og masser af blod og elendighed. Illustrationerne er effektive og giver lige lidt ekstra til historien – især det at det kun er rød, der er farvelagt.

   

Xoxo,

Kathrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s