Tonni 2 Ton & Jagten på Hugtanja

Et eller andet sted læste jeg vendingen: “En hyldest til fantasien” om disse to bøger og nu kan jeg ikke formulere det anderledes. For det er præcis det de er. En påmindelse om aldrig at blive gammel og fantasiløs (gammel er okay, det er fantasiløs, der er problemet), om at tro på hvad man vil og ikke lade voksne fortælle sig, at ens 2 ton tunge troldeven ikke findes selvom andre ikke kan se ham.

Tonni 2 Ton & Jagten på Hugtanja c/o Fahrenheit

I Tonni 2 Ton bliver vi introduceret til Ingeborg, Tonni og de andre og lærer hvor vigtigt det er at tro og i Jagten på Hugtanja leder vi efter en drage – jeg vil ikke afsløre hvorfor og hvis drage det er, men det er et underholdende eventyr – også for de voksne med små stikpiller til vores moderne liv, som at den stakkels maler må give al sin farvede maling væk fordi alle kun vil have hvide vægge. Jeg elsker bøger der taler til alle læserne, fordi det også betyder at man kan holde ud at læse dem mange gange…og det tror jeg man kommer til med de store farverige billedbøger om Tonni og Ingeborg.

     /6

Xoxo,

Kathrine

Andre meninger om bøgerne:

Børnenes Bøger (Det var i øvrigt her jeg læste hyldest til fantasien!)

Bogblogger.dk (Tonni 2 Ton og Jagten på Hugtanja)

Mit Bogskab

4 Comments

      1. Sebastian glæder sig til at møde bognissen hjemme hos moster. Han har også spurgt til om om moster Kathrine mon har noget legetøj💕.

        Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s