7.a

Jeg holdt et mindre gysermarathon i weekenden, og dette var en af de bøger jeg læste. Den skræmte livet af mig første gang jeg læste den for mange mange år siden, og jeg var spændt på om den ville gøre det igen. Og den er stadig uhyggelig, men jeg havde glemt en ting – nemlig at det faktisk ikke var huset, der skræmte mig mest. Det var Finn, skolelæreren. Finn er en mand, der hader kvinder – og sikkert meget andet – han danner en gruppe med nogle drenge fra klassen og sammen gejler de hinanden op. Gentagne gange udtrykker han overfor læseren hvor lidt respekt han har for klasselæreren Gitte og især en pige fra klassen, men også pigerne generelt.

Jeg er ret sikker på, at jeg ikke direkte opfangede det lag, da jeg læste den første gang, men det gjorde mig ekstremt utryg – at en man er afhængig af, en der har ansvaret for ens sikkerhed kan foragte og hade en og fantasere om, at man dør.

7.a – lånt på biblioteket. Kan også lånes på dit bibliotek eller bibliotek.dk (husk det går altid hurtigere at låne direkte på dit biblioteks hjemmeside, hvis de har bogen)

Selve spøgelseshistorien er stadig creepy as fuck – især karret i kælderen og duften af nelliker, men ikke helt så creepy, som de første gange jeg læste den. Men jeg er glad for, at jeg genlæste den for de ekstra lag jeg opdagede og lagde mærke til denne gang.

Xoxo,

Kathrine

2 Comments

  1. Ej, det kan jeg slet ikke huske. Jeg læste den også mange gange som ung og det har jeg ikke lagt mærke til.
    Måske skal jeg også genlæse den…

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s