NB: Ny anmelder på vej på Bibliotekattens Bøger

Jeg må nok indrømme, at jeg nogle dage har bidt over mere end jeg kan sluge – jeg elsker at læse, og jeg elsker bøger, men jeg kunne godt bruge lidt hjælp af og til. Så nu er jeg gået i gang med at bygge en ny lille anmelder her til siden. Den ankommer omkring d. 21. september og lige i starten skal den nok lige sættes ind i tingene: Hvordan gør vi her? Trasher vi bøger eller er vi fair, men kritiske (det sidste, altid det sidste), spiser vi bøger? Og i så fald hvilke bøger bliver chefen (det er mig) kedest af bliver spist… Det betyder, at der nok bliver lidt mere stille omkring den periode. Måske. Hvem ved? Jeg har aldrig opdrættet en litteraturkritiker før.


Jeg har dog en fornemmelse af, at Bibliotekilling nok ikke er til romaner lige med det samme – hvilket jo er skuffende, men vi må væbne os med tålmodighed. Indtil jeg kan overlade Maas og Ness til den, må vi hellere anmelde lidt lettere ting sammen – måske noget med nogle tykke sider og ikke så mange ord. Så tager jeg mig af de tykke bøger, indtil killingen er klar.


FAQs

 • Jeg går på (arbejdsmarkeds)barsel d. 1. september efter planen. Jeg har ret til 5 uger mere, men ret til og brug for er to forskellige ting. Selvfølgelig ville det være fedt at have 5 uger mere til at forberede sig – men jeg forlader arbejdsmarkedet helt. Jeg ved ikke, hvornår jeg vender tilbage, eftersom mit nuværende job er et vikariat. Så jeg vil gerne vride det sidste ud af det – hvis jeg kan.
 • Jeg holder ikke planlagt pause fra hverken Instagram eller bloggen. Uplanlagt, muligvis.
 • Vi ved ikke hvad det bliver endnu, men højst sandsynligt et menneske.
 • Nej, jeg skulle aldrig have børn, men jeg mødte en, jeg faktisk gerne ville have et med. Og nogen skal jo læse alle de børnebøger jeg køber.
 • Nej, jeg er ikke sikker på det er en god ide, jeg er i tvivl hver eneste dag om jeg kan gøre det godt nok. Heldigvis.
 • Spawn father får så meget af barslen, som vi kan give ham – der er ingen grund til, at han skal snydes for at lære sit afkom at kende i starten. Og hvis jeg er arbejdsløs, er jeg hjemme alligevel. Jeg søger også jobs, selvom jeg er på barsel.

46 Comments

  1. Åh jeg har jo allerede en masse billedbøger, men lige nu samler jeg pege- og papbøger sammen i massevis. Det er ikke så vigtigt hvad det er for nogle lige med dem, men jeg er vild med Mimbo Jimbo papbøgerne – de har fantastiske farver. Og ellers masser med dyr, bogstaverne, tal og dagligdagsting 🙂 Og tusind tak!

   Like

 1. Åh, det er fanme så godt. Tænk at finde en, man faktisk har lyst til at lave børn med! Det er da noget af det bedste ❤
  Tvivl? Jeg fik mit første menneske for 12½ år siden, jeg er stadig i tvivl og overvejer, hvornår der kommer en voksen og siger ting. Sådan skal det vist være.
  De fleste dage er der kun lidt tvivl.
  Og som andre har sagt: børn er den oplagte mulighed for at indoktrinere et andet menneske, så bare kom igang.

  Så fedt, at I har valgt at lave et rigtigt menneske! Det er det bedste i verden ❤ Tillykke til jer

  Like

 2. Tillykke!!! Jeg har en 8 mdrs baby, så et tip: Læs alle de bøger du kan FØR du føder. Har læst ca halvanden roman siden han kom til. Og de samme pegebøger 164 gange. Men derudover: Det er max fedt 😀

  Like

  1. Tak! Jeg har fået besked på at forsvinde ud af lejligheden i dagtimerne, når spawn father overtager, så han kan få noget alenetid med ynglet, så jeg satser på at bruge en masse tid på biblioteket med jobansøgninger og læsning i det nye år, når det er hans tur 🙂

   Like

 3. Kæmpe stort tillykke 😀 er sikker på at du får skabt et sødt lille menneske, med glæde for bøger 🙂 ❤

  Like

 4. Tillykke!! Jeg havde det på samme måde som dig. Jeg skulle aldrig have børn og jeg aner ikke hvad jeg laver eller hvordan jeg skal navigere i det her mor noget. Mht til læsning så kunne jeg læse en masse efter jeg fødte – det havde jeg ikke regnet med. Men jeg tror det er SÅ forskelligt, så forvent det hele og ingenting og så skal det nok gå som det går. :0D

  Like

  1. Tusind tak! Jeg er selv spændt på hvordan det bliver, men jeg er umiddelbart fortrøstningsfuld. Afkommets far vil jo også gerne have tid til at spille computer, så vi må jo aflaste hinanden så godt vi kan, så vi ikke behøver opgive vores eget liv fuldstændigt.

   Like

 5. Mega meget tillykke, og velkommen i vores lille “klub” af gravide bogbloggere i 2017, vi er efterhånden en del (okay, jeg har født, men kartoffel kartoffel ikk? ;))

  Like

 6. Kæmpe tillykke herfra 😊 Det er selv lykkedes mig at kreere en baby, som allerede som hel lille hverken brugte bamse eller sut. Til gengæld faldt han til ro med en billedbog ved hånden. Selv vuggestuepersonalet var helt paf 👍🏼😊📚💚 I dag er han 11 og læser alt hvad han kan komme i nærheden af 😊
  Er sikker på din lille hjælper nok skal blive en stor læser 😊

  Like

 7. Stort tillykke med den lille bibliotekilling! Hvor er det fantastisk!
  De tanker du beskriver minder meget om dem jeg havde, da jeg havde en lille bogorm i maven 🙂 Og det kan sagtens lade sig gøre at læse og blogge selvom man er mor til en bandit – man skal bare være snedig!
  Jeg fik læst rigtig meget fra starten – alle de timer man bruger på at amme er fine læsetimer. Og tur mad barnevogn er perfekt til lydbøger, hvis du er til det. Og højtlæsning er altid et hit selvom de ikke fatter en bjælde – jeg læste Henry James højt for Edith, da hun var et par måneder gammel.

  Tillykke igen!

  Like

  1. Tusind tak 🙂
   Jeg er også meget fortrøstningsfuld hvad læsning angår – under alle omstændigheder er det spild af tid at forberede sig på det værste. Jeg har en meget Pippisk tilgang: Det har jeg ikke prøvet før. Det kan jeg sikkert sagtens 😉

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s