Den – knap så – søde ventetid

Min barsel er gået i gang og jeg har pludselig meget mere – og meget mindre – tid til alting. Mere fordi jeg ikke arbejder, mindre fordi jeg er træt hele tiden og ikke rigtig kan tage mig sammen til noget – heller ikke at læse. Til gengæld hører jeg lydbøger og bruger på Pinterest – ikke med at indrette børneværelse, det er færdigt, men med at planlægge outfits til når jeg kan passe mit rigtige tøj igen. Jeg ved, at nogle synes graviditet er det fedeste i verden – for mig har det føltes som at have influenza i 8 måneder – en ret tung influenza. Men en ting er at have det fysisk dårligt – det værste har næsten været at opgive så meget af min identitet – nemlig min garderobe.

Det tog mig omkring 29 år at finde mig selv – udfra bøger, serier, venner og film udforskede jeg mig selv og forskellige stilarter – jeg har været alt fra poptøz til skater (rulleskøjter, ikke skateboard) til en Avril Lavigne blanding til leggings og stramme korte kjoler til casual boheme og oversized sweaters til at efterligne hovedparten af min stil fra Ally McBeal.

Til sidst fandt jeg mig selv i et virvar af prints og farver, en hvirvelvind af nørdede accessories og kjoler. Og det har jeg af gode grunde måtte opgive i løbet af det sidste halve år. Og jeg må indrømme at sammen med at møde det lille menneske, der har brugt de sidste 2 måneder på at sparke mig i ribbenene er det at kunne føle mig alene i min krop igen, i mit gamle tøj noget af det jeg glæder mig mest til.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s